Wielrenshirts voor heren

Voor wie regelmatig op de fiets zit, is het kopen van een wielershirt essentieel. Onze wielershirts, met lange of korte mouwen, hebben namelijk vele voordelen. Al onze truien zijn gemaakt van ademende stof en beschikken over speciale MESH-membranen op de zijkant. Deze membranen zijn speciaal ontwikkeld om zweet zo snel mogelijk af te voeren. De ademende stof en MESH-technologie zorgen ervoor dat het lichaam droog blijft en dat je niet oververhit raakt.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Fietsshirt

Voordelen van fietsshirts

Naast geweldige vocht en warmteregulatie bieden onze wielershirts nog meer voordelen. Een van deze voordelen is het aerodynamische ontwerp. Onze shirts hebben namelijk een strakke fit rond het lichaam waardoor je tijdens het fietsen minder last hebt van luchtweerstand. De elastische mouwen en onderkant zorgen er ook voor dat het wielershirt niet gaat wapperen of omhoog kruipt tijdens de fietstocht.
Een ander praktisch voordeel van onze fietsshirts is de geheel doorlopende rits. Hierdoor trek je het shirt makkelijk uit, handig voor een sanitaire stop met bretels. Of doe je het shirt makkelijk half-open bij intensieve prestaties.
Op de achterkant van onze shirt zitten ook drie zakken voor je persoonlijke spullen. De zakken zijn afgewerkt met een elastische rand waardoor je mobiel of andere spullen er tijdens het koersen niet uit kan vallen, ook niet tijdens de meeste intense sprint. Onderaan onze wielertruien zit een elastische siliconen rand die het shirt goed op zijn plek houdt.

Experts in wielershirts

Wij van Cyclismo zijn experts op het gebied van wielerkleding en testen onze producten altijd uitvoerig. Hierdoor weten wij waar goede kleding aan moet voldoen. Wij letten op elk detail zodat jij optimaal kan presteren en genieten tijdens het wielrennen. Bekijk hier onze wielershirts!


Bekijk onze fietsshirts